Categorieën
Blog

Doe de Wehkamp tassen test (en bestel je uitkomst extra voordelig)

tas

Tassen

Mannen moeten er vaak niet veel van hebben, maar vrouwen kunnen er geen genoeg van krijgen: tassen! Iedere vrouw heeft er vaak meerdere in haar collectie en daar maakt ze dan ook gretig gebruik van. Waar mannen hun tas thuislaten als ze hem eigenlijk niet nodig hebben, sjouwen vrouwen deze accessoire overal mee naar toe. Erg fijn, zo vinden vrouwen want dan heb je altijd alles bij de hand. Helaas gaat een tas niet een leven lang mee en ben je na een tijdje toe aan een nieuwe. Wat voor soort tas het best bij jou past en welke Wehkamp tassen het komende seizoen een musthave worden, lees je in deze post.

Altijd het belangrijkste item

Een tas is misschien wel het belangrijkste item aan de outfit van een vrouw. Niet alleen om een bepaalde stijl uit te stralen, de grootste waarde zit vaak binnenin. Vrouwen stoppen namelijk van alles in hun tas om altijd voorbereid te zijn op de situatie. Buiten een aantal belangrijke spullen zoals een telefoon, portemonnee en agenda vind je er vaak ook wat lekkers voor tussendoor, artikelen om bankzaken mee te regelen, handcrème, oogpotlood, postzegels, tampons, naald en draad, pleisters een paracetamol en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Het centrum van de vrouw

De tas zou je ook wel het centrum van de vrouw kunnen noemen. Het is de plek waaruit zowat alles geregeld word en hierdoor is het ook niet gek dat vrouwen zo’n sterke band met hun tas hebben. Ben je opzoek naar een nieuwe tas? Neem eens een kijken bij de Wehkamp tassen. Hier hebben ze allerlei leuke tassen voor verschillende gelegenheden uit collecties van talloze merken. Zo is jouw perfecte tas altijd te vinden.

Wat voor tassen type ben jij?

Er zijn heel veel verschillende soorten tassen! Hieronder bespreken we de aller belangrijkste. Kijk snel hieronder bij de test en kijk welke tas het best bij jou past.

Tassen type test:

a. ‘Ik neem alleen belangrijke spullen mee wat ik niet nodig denk te hebben laat ik thuis.’
b. ‘Ik neem graag alles wat ik nodig zou kunnen hebben mee in mijn tas en vind het fijn om iets in mijn hand te hebben’
c. ‘Ik neem graag alles wat ik nodig zou kunnen hebben mee in mijn tas en vind het belangrijk dat ik deze op een prettige manier kan dragen.’
d. ‘Ik neem graag alles wat ik nodig zou kunnen hebben mee in mijn tas en ik vind het handig als ik alles binnen deze tas kan structureren.’

A: Klein tasje / Clutch

Een klein tasje, dat vind je mega handig! Hij is niet te zwaar en toch kun je al je waarde volle bezittingen met je meenemen. Wanneer je een avondje uitgaat sta je niet te hannesen met een te grote tas en dat is natuurlijk wel zo fijn. Als kleine tassen liefhebber heb je graag je beide handen vrij. Vind je het toch fijn om iets in je hand te hebben? Dan staat een clutch je op het lijf geschreven. Wil je graag zo’n klein tasje of clutch aanschaffen? Neem snel een kijkje bij de Wehkamp tassen.

De perfecte clutch:

€39,95 bij Wehkamp
Clutch tasje

B: Handtas

Als handtassen vrouw vind je het prettig om al je bezittingen met je mee te nemen. Je bent tegen alle onverwachte tegenslagen opgewassen en het is een kunst om iets te vinden waartegen jij niet bent opgewassen. Jij ziet je tas als een belangrijk item in je look en je vindt het prettig om hem in je hand te houden.

De perfecte handtas:

€139,95 bij Wehkamp
handtas

C: Rugzak

Jij vind het belangrijk al je bezittingen op een fijne manier met je mee te kunnen nemen, daarom draag je jouw tas het liefst op je rug. Ook heb je graag beide handen vrij en vind je het niets om met een hand steeds te moeten vasthouden. Je bent vaak dagen op pad en neemt je tas overal mee naar toe.

De perfecte rugzak:

€44,95 Bij Wehkamp tassen
rugtas sacha

D: Boekentas

Als boekentassen liefhebber hou je er van al je bezittingen structureel te kunnen opbergen. Alle vakjes en haakjes in je tas worden benut en alles is snel en eenvoudig terug te vinden. Je neemt vaak veel verschillende dingen mee zoals een laptop, papieren, lunch en andere benodigdheden. Deze kunnen handige opgeborgen worden in de verschillende vakken zodat het netjes en vindbaar blijft.

De perfecte boekentas:

€129,95 bij Wehkamp
boekentas

Nu je de perfecte tas hebt gevonden, wil je deze natuurlijk aan gaan schaffen. Als dat zo is, heb ik goed nieuws voor je! Er zijn namelijk verschillende manieren om te besparen op deze leuke Wehkamp tassen. Zo kun je wachten op een sale of actie of gebruik maken van een Wehkamp kortingscode. Altijd weten wanneer er een kortingscode beschikbaar is of op de hoogte blijven van de laatste sale? Hou deze website dan goed in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *