Categorieën
Blog

Leuke schooltassen – trendy naar de middelbare school

leuke schooltassenHet nieuwe schooljaar is voor veel middelbare scholieren al weer van start gegaan en dat betekent fietsen door de wind met je zware boeken in je tas. Omdat je zowat heel de dag met je tas door school loopt is het belangrijk een leuke uit te zoeken. Gelukkig zijn er genoeg leuke schooltassen te krijgen en Wehkamp heeft er een heel aantal in haar collectie.

Rugzak of schoudertas

Met wat voor soort tas je dit jaar graag gezien wilt worden? Dat is altijd lastig. Vroeger waren de rugtassen erg populair, een tijdje terug moest je zeker weten een schoudertas hebben en tegenwoordig kun je met beide weer gezien worden. Goed om te weten is dat de trend qua tassen ook per school kan verschillen. Op sommige scholen zal de rugzak helemaal trendy zijn terwijl op andere scholen de schoudertas veel hipper is. Begin je net aan je eerste jaar? Dan kun je misschien je buurjongen of oudere broer vragen naar leuke schooltassen maar je kunt er natuurlijk ook gewoon eentje uitzoeken die je mooi vindt.

Eastpack of Herschel

Qua merk kun je erg veel variëren. Er zijn merken die speciale schooltassen aanbieden zoals bijvoorbeeld Eastpack en deze zijn onder middelbare scholieren dan ook erg populair. De ervaring leert dat een speciale schooltas niet perse nodig is om je boeken in te vervoeren, want een gewone andere tas kan vaak ook prima voldoen. Echter hebben speciale schooltassen wel bepaalde voordelen en deze kunnen bijzonder handig zijn op de middelbare school. Zo hebben sommige Eastpacks de mogelijkheid om via een rits aan de onderkant de tas te vergroten of te verkleinen en hebben ze vaak een goede schouderband die een stuk fijner draagt. Besluit je om geen speciale schooltas te kopen maar heb je jouw oog laten vallen op een ‘gewone’ tas? Kijk dan goed of de tas stevig genoeg is om zware boeken in te verslepen.

Opzoek naar leuke schooltassen!

Uiteindelijk zal het tijd zijn opzoek te gaan naar leuke schooltassen. Hieronder heb ik een aantal trendy exemplaren verzameld vaarvan ik zeker weet dat ze in de smaak zullen vallen. Zit hier niet dé schooltas tussen waarnaar jij opzoek was? Neem dan eens een kijkje tussen de schooltassen van Wehkamp en kijk of je daar was leuks kun vinden!

Herschel schooltas
Herschel tas €69.95

Pepe Jeans rugzak
Pepe Jeans rugzak €40,-

sasha rugzak
Sasha rugzak €39,95

Mango schoudertas
Mango schoudertas €59,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *