Categorieën
Blog

Oranje koorts met Zalando

Zalando kortingscode
We kennen het allemaal en misschien hebben sommige van jullie er zelfs wel last van: het Zalando virus! Wanneer je iets besteld hebt bij deze fantastische webshop kun je niet wachten tot de postbode voor de deur staat, en wanneer hij er daadwerkelijk is, schreeuw je het uit van geluk! Het Zalando virus is echter niet het enige wat momenteel erg heerst. Ook zullen vele van ons moeten dealen met oranje koorts. Het is namelijk bijna koninginnendag!!

Hij komt hij komt

Vandaag is het al weer 16 april en dat betekent dat Koninginnedag niet meer ver van ons verwijderd is. Wat we goed moeten onthouden is dat het dit jaar voor de laatste keer plaatsvindt op 30 april en dat betekent dat we nog maar 14 dagen hebben om ons voor te bereiden.

Het is zover

Na jaren van speculaties en verwachtingen is het eindelijk zover: koningin Beatrix staat op 30 april haar troon af aan Willem Alexander. Ieder jaar kijken veel Nederlanders uit naar deze dag en het is dan ook vaak een groot feest! Dit jaar zal de inhuldiging plaatsvinden en dit zal hoogstwaarschijnlijk nog feestelijker en extra bijzonder zijn dan normaal. Het internet staat vol met Alexander grappen en bij de Bijenkorf kun je een boodschap voor de aanstaande koning achterlaten. Een ding is zeker: de oranje koorts is uitgebroken en ook jij zal er aan moeten geloven!

Alles oranje

Persoonlijk vind ik de oranje kleding een van de leukste dingen van Nederland. Tijdens een kampioenschap voetbal vallen we altijd extra op en ook tijdens een Koninginnedag zorgt het voor een samenhorigheidsgevoel! De grote vraag luid nu: Ben jij al klaar voor deze dag? Heb je al een oranje outfit al klaar liggen of moet je deze nog snel bij elkaar smokkelen?

Oranje it-is!

Gelukkig zijn er voldoende leuke oranje items die er voor zorgen dat jij er komende Koninginnedag fantastisch bij kunt lopen! Daarnaast zijn deze items niet alleen geschikt voor Koninginnedag maar staan ze ook leuke bij andere gelegenheden. We zien veel kleur komende zomer en zo is een oranje item niet alleen leuke voor deze dag, maar ook voor de rest van het seizoen!

Schoenen oranje

Oranje hoge hakken

Het is nog heel even het weerbericht afwachten, maar deze oranje Replay schoenen zijn echt geweldig! Combineer ze fel gelakte oranje teennagels en je voeten zijn helemaal Koninginnedag proof.

Zalando oranje top

Oranje top

Een oranje top een van de belangrijkste items van je outfit! Dit stijlvolle item met V-hals geeft je een extra dosis stijl en is perfect voor Koninginnedag!

Mannen overhemd

Oranje overhemd

Ga je samen met je vriend Koninginnedag vieren en wil je graag dat ook hij er fantastisch bijloopt? Wijs hem snel op dit overhemd en verstop zijn oranje voetbalshirt. Zeker weten dat jullie Koninginnedag fantastisch wordt!

Ook bevangen door de Oranje koort of last gekregen van het Zalando virus? Bestel snel de leukste oranje items.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *