Categorieën
Blog

Tips voor het vinden van Stoere babykleding

stoere babykledingVeel kersverse ouders zijn gek op stoere babykleding. Dat is natuurlijk niet gek, want er is niets leuker dan je baby mooi en vooral stoer aan te kleden. Jammer genoeg is het niet altijd even makkelijk om de juiste stoere babykleding te vinden. Je wilt er immer niet teveel voor betalen en het is zonde wanneer je kind er in een mum van tijd is uit gegroeid. Wil jij jouw baby stoer aankleden en daar niet teveel voor betalen? Dan komen de tips uit deze post jouw vast als geroepen!

Tip 1: Verstelbare taille

Het handige aan babykleding zijn de verstelbare broekjes. Aan de achterkant van het broekje zit vaak een elastiek waarmee je de taille van de broek kan verstellen. Wanneer je het broekje koopt kun je de elastiek op het strakste gaatje zetten, en wanneer jouw baby groeit (en dat gaat soms sneller als dat je zou denken) kun je de elastiek gemakkelijk een paar gaatjes verzetten. Op deze manier kan jouw kind het broekje langer dragen en dat scheelt weer in de kosten! Kijk dus altijd even of het broekje wat je wilt kopen voorzien is van zo’n handige elastiek!

Tip 2: Weet waar je moet zoeken

Natuurlijk is het noodzakelijk om te weten waar je stoere babykleding kunt vinden. Een goede tip voor het vinden van leuke babykleding is Wehkamp. Deze webwinkel heeft een omvangrijke baby collectie en daar kun je heel wat stoere items tegen het lijf lopen. Je vindt er een leuke mix van verschillende babymerken zoals Vingino, Noppies, Name-it en C&A, wat zorgt voor een goede balans tussen goedkope en wat duurdere prijzen.

Tip 3: Shop je stoere babykleding in de sale

Hoe leuk je het ook vindt om je baby leuk aan te kleden, je hoeft er echt geen fortuin aan uit te geven! Neem ook eens een kijkje in de Wehkamp baby sale en kijk of je daar misschien kunt slagen. Je vindt hier al stoere babykleding vanaf een paar euro en kunt regelmatig profiteren van kortingen tot 70%!

Tip 4: Koop niet teveel in een keer

Iedereen zal het wel tegen je zeggen, en dat doe ik dan nog maar een keer: kinderen groeien als kool! Voor je het weet zijn ze hun nieuwe kleertjes ontgroeit en hebben ze al weer nieuwe nodig. Het is daarom verstandig niet teveel in een keer aan te schaffen. Het is zonde als je baby dat leuke shirt maar een keer aan kan, en dat geld kun je dan beter besparen voor wanneer hij weer nieuwe kleertjes nodig heeft.

Tip 5: Probeer te matchen

Teveel babykleding in een keer kopen is dus niet aan te raden. Zorg gewoon voor een aantal leuke outfitjes en probeer er voor te zorgen dat je hiermee verschillende combinaties kunt maken. Koop bijvoorbeeld geen broekjes die alleen maar gecombineerd kunnen worden met een specifiek shirtje, maar koop kleertjes die op verschillende broekjes of onder verschillende shirtjes gedragen kunnen worden.

Tip 6: Probeer te lenen

Heb je een vriendin, familielid of kennis met jonge kinderen? Dan hebben ze misschien nog wel wat babykleertjes in de kast liggen die jij kunt over kopen voor een laag prijsje. Omdat babykleertjes over het algemeen niet lang gedragen worden zien ze er vaak nog uit als nieuw en kun je ze nog prima dragen! Geen kennis in de buurt waarvan je tweedehands babykleertjes kunt kopen? Dan is marktplaats natuurlijk het aangewezen adres voor het vinden van Stoere babykleding!

Tip 7: Goedkope kinderkleding

Is jouw kind de babymaten ontgroeit? Bekijk dan eens mijn post over goedkope kinderkleding shoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *