Categorieën
Blog

Zwarte jurkjes – een musthave voor iedere vrouw

zwarte jurkjesZwarte jurkjes zijn enorm geliefd. De veelzijdigheid van het simpele zwarte design maakt het een echte musthave voor iedere vrouw en zorgt er voor dat je hem op ontelbaar verschillende gelegenheden kunt dragen.

Waar komen de zwarte jurkjes eigenlijk vandaan?

De trendzetter van de Little black dress is niemand minder van Gabrielle Coco Chanel. In het begin van de twintigste eeuw ontwierp ze verschillende zwarte jurkjes en toen een van deze jurkjes in 1926 verscheen in de Amerikaanse Vogue, veroverde deze trend razendsnel onze harten. In de jaren die daarop volgde slaagde verschillende stijl iconen er in het kledingstuk op verschillende manieren te dragen wat het jurkje tijdloos en geschikt voor iedere gelegenheid maakte.

Waar moet ik op letten wanneer ik een Little Black Dress aanschaf?

Allereerst is het belangrijk dat jij jezelf prettig voelt in het jurkje. Probeer altijd de mooie elementen in jouw lichaam te benadrukken en kies een jurkje wat zich daar voor leent. (Lees hier figuurtips voor de perfecte little black dress). Vervolgens is het belangrijk te letten op de combinatie mogelijkheden die het zwarte jurkje jouw te bieden heeft. Kun je het materiaal van het jurkje goed combineren met een vest of blazer en staat hij nog steeds leuk met een panty er onder? Wanneer je op deze punten let, zorg je er voor dat je het jurkje het hele jaar door kunt dragen en dat is nu net het leuke van zwarte jurkjes.

Scoor dat zwarte jurkje online

Ben jij opzoek naar zwarte jurkjes? Dan zul je online jouw geluk kunnen beproeven. Zwarte jurkjes zijn namelijk altijd rijkelijk aanwezig in de online shopping branche en Wehkamp heeft dan ook voldoende modellen in haar collectie. Voor iedere lichaam en naar iedere wens is er wel een Little Black Dress te verkrijgen en ook aan ieder budget wordt gelukkig gedacht.

Hieronder heb ik vast een aantal zwarte jurkjes verzameld zodat je vast wat inspiratie op kunt doen. Er eentje bestellen? Je checkt natuurlijk eerst of er een kortingscode beschikbaar is.

zwarte jurkjes

little black dress

zwart jurkje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *