Categorieën
Korting

NRC aanbieding en abonnementen

Het NRC Handelsblad staat naast de Volkskrant en de Trouw bekend als een kwaliteitsblad. Dit betekent dat de krant informatie geeft over actuele nieuwsontwikkelingen, politiek, wetenschap, kunst en literatuur en uiteraard economisch nieuws. Het NRC Handelsblad is de vierde betaalde krant van Nederland en heeft een oplage van ongeveer 200.000 exemplaren. De krant trekt veelal jongere lezers, namelijk hoogopgeleide starters op de arbeidsmarkt in de leeftijd tussen ongeveer 20 en 39 jaar. Zij vinden er informatie over het dagelijkse nieuws, maar ook bijvoorbeeld informatie over loopbaanontwikkeling en lifestyle. Dit maakt de krant voor hen bij uitstek interessant.


 

NRC aanbieding

Om volledig in te springen op de behoefte en interesses van deze doelgroep biedt de krant door middel van een NRC aanbieding de mogelijkheid om voordelig gebruik te maken van alles wat de krant te bieden heeft. Zo kun je de krant met de NRC actie elke morgen op tabloidformaat in de bus verwachten. Compact, maar vol bruikbare informatie. Met de NRC aanbieding betaal je bovendien nog eens een stuk minder voor dezelfde kwaliteit. Om het helemaal aantrekkelijk te maken, kun je bij afsluiting van een nieuw abonnement op het NRC Handelsblad bovendien nog kiezen uit een nieuwe iPad Air of iPad mini Retina. Deze aanbiedingen veranderen uiteraard regelmatig, dus houd deze scherp in de gaten. Zo heb je een leuk bijkomstig welkomstcadeau als je een abonnement neemt op deze kwaliteitskrant.

 

Ook digitaal

Indien je liever helemaal mee gaat met de moderne tijd en liever niet een papieren krant ontvangt, kun je je uiteraard ook abonneren op de digitale versie. Ook hierin zijn voldoende kortingen beschikbaar en vind je altijd wel een passende NRC aanbieding. Je kun met een digitaal abonnement voordelig vanaf een tablet of smartphone het NRC Handelsblad lezen, met hetzelfde gemak als een ouderwetse papieren versie. Zo heb je de krant altijd bij de hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *